More than a cinema
971 205 453 Location
Tickets
Purchase your
Tickets
PlaySummer’23. «El filo de la navaja»
PlaySummer’23. «El filo de la navaja»
20 July 2023

Presentam el nou cicle de cinema a la fresca basat en la temàtica del film, “El filo de la navaja” de la Fundació Miró Mallorca en col·laboració amb CineCiutat.
Enguany la Fundació Miró Mallorca vol provocar i generar un canvi en l’individu amb la selecció dels films que han fet. Un conjunt de pel·lícules on l’experiència personal és intransferible. Cine vanguardista a favor de la revolució personal, obres ferestes i agressives, que perforen l’esperit de l’espectador, com l’obra de Joan Miró.

Començaran el cicle amb dues peces de Luis Buñuel Un chien andalou L’age d’or. Seguim amb  Sweet Movie una peça surrealista de Dušan Makavejev, director de cinema i guionista serbi, famós per les seves innovadores pel·lícules. Iván Zulueta, és un director de culte per un conjunt de curts, experiments i per la impressionant pel·lícula Arrebato, que remou l’ànima i genera un conjunt de sensacions inexplicables. A la darrera sessió oferirem Food,  el cinema al·lucinant de Jan Švankmajer i la obra mestra de David Lynch Eraserhead. 

  

  

La programació inclou 4 pel·lícules en V.O.S que es projectaran als jardins de la Fundació i sobre l’edifici de Rafael Moneo, tots els dijous des del 29 de juny fins al 20 de juliol a les 22 h. Es podran veure les projeccions en hamaca o cadira.

Els espectadors poden combinar art i cinema, amb una visita guiada a l’exposició actual i el Taller de Sert, que es farà prèviament a la projecció del film, de les 20:30 a les 21:30 h per part del director, Francisco Copado i/o Alejandro Ysasi.


Share